Maleri

Der kommer hele tiden nye malerier til, du kan følge processen på Instagram og facebook, eller du kan komme fobi kunstneren

Kamilla Herskinds Atelier i Rudkøbing, eller kunsten og kunstneren kan komme til dig.

Liggende Kvinde

Serien af liggende kvinder beskriver forholdet imellem individet og omgivelserne Kamilla Herskind fastholder med sine penselstrøg billedet af et menneske, som forandre sig, i omgivelser, som forandre sig, som et billede på den verden, de relationer, som forandre sig. Maleriet modarbejder forandringen, maleriet fastholder noget, en drøm, et minde, et venskab. 

Bevægelse er grundlæggende for liv

Mennesket har altid bevæget sig for at overleve, i fortiden bevægede os for at indsamle føde, i dag bevæger os også for, at tilpasse os, udvikle os. I 2021 har Kamilla Herskind skabt en serie af billeder, som fortolker bevægelse og instinkt.

Memori Morti

Blomstermaleriet berøre udramatisk både liv, død og skønhed. På sin egen underspillede facon berøres essensen i tilværelsen og gør sig derved ganske nærværende og evig gyldig.

Fugl

“For mig er fuglen fantastisk, små vidundre, som sidder på den anden side af min rude, det er nettop dem jeg holder aller mest af, at portrættere. Jeg leger med dem, lader dem skifte størrelse og farve, jeg lader dem bevæge sig ind og ud af fokus, med de mytiske og historiske elementer, som binder sig til fuglen.”  

                                                                                              -Kamilla Herskind

Stille liv

“Jeg holder af det stille liv, hverdagen, alt det som nærmest underspillet omgiver os. Når jeg i maleriet kommer helt tæt på disse genstande, som omgiver os, nærmer jeg mig samtidig det stille liv, som der er aller mest af og finder et nyt blik, og nye aspekter til alle de ordløse genstande, som omgiver os og afspejler os.” 

                                                     -Kamilla Herskind

I det tomme rum.

maleri_rygvendt_kamillaherskind