Præsentation

Jeg vil skabe noget smukt, før jeg dør.

                                                    Kamilla Herskind

Kamilla Herskind

Billedkunstner født 1991

Kamilla Herskind vender tilbage til eksistensen i sit maleri. Med en forfinet og raffineret farveholdning bevæger Kamilla Herskind sig søgende igennem motivrækker fundet i natur, mennesker og stille liv. Hun ændre vores fokus, vores blik. Med sit værk bidrager hun med ynde, nænsomhed og betagelse til billedkunsten. Hendes omdregningspunkt er eksistensen og ved sin ukuelige bestræbelse på at skabe noget smukt, skabes en mening med tilværelsen, som videregives til beskueren. 

Kamilla Herskind er i bevægelse, konstant udvikling, øjnene kniber sig sammen, søger nuancer, kontraster, lys, skygge, liv. Denne bevægelse og udvikling er ikke kun en naturlig udvikling i hendes praksis, det er som en spejling af hele bevægelsen, som grundvilkår for liv.

Det har altid været en nødvendighed for Kamilla Herskind, at gå sine egne veje. Hun har selv sammensat sit dannelse, som billedkunstner har hun været elev hos Anne Krebs, Palle Rico Hjort og Søren Søndergaard. Hun været elev på Århus Kunst Akademi og Odense Fagskole.

Hun har været i mesterlære hos Susse Thorseng Lærche, som beklædningshåndværker.

Kamilla Herskind er medlem af Fyns Grafiske Værksted.